Alternative faktorer, der kan påvirke jagten på drømmejobbet

Alternative faktorer, der kan påvirke jagten på drømmejobbet

Jobsøgningen kan godt være hård at komme igennem – du sender konstant ansøgninger ud men får måske afslag på afslag tilbage. Der kan være flere faktorer, der påvirker din søgning. Det kan være de helt almindelige elementer, som at virksomheden fandt nogle, som kvalificerede sig til jobbet i højere grad – men tror du på mere mellem himmel og jord, kan du udnytte dit horoskop i din jobjagt.


Spiller andre elementer en væsentlig rolle?

Kan det virkelig passe, at folk hele tiden er mere overkvalificerede til alle de jobs, du søger? Det er måske din timing, der er uheldig, og måske udnytter du ikke det spirituelle element, når du søger jobs. Hvis du tror på, at der er mere i mellem himmel og jord, og at andre ting kan spille ind og have indflydelse, kan det være, du skal læse videre her!

Astrologi, stjernetegn og horoskoper

Måske er astrologi, stjernetegn og horoskoper noget, som du opfatter som pure opspind – hvordan kan det have betydning for dit liv, at du er født på en bestemt dag i en bestemt måned, tænker du måske?

For mange er horoskoper bare nogle daglige- ugentlige eller årlige forudsigelser, der i bund og grund passer til de fleste mennesker. Andre føler tværtimod, at horoskoperne beskriver dem præcist, og det på ingen måde kan være rene tilfældigheder.

Men tror du på horoskoper, kan de bruges meget forskelligt. Nogle læser dem for at søge råd, andre for at få vejledning eller en generel forståelse for dem selv. Samtidigt runder horoskoper alle relevante emner fra kærlighed til økonomi og arbejde, og søger du et job, kan du gøre brug af dem til eksempelvis at finde ud af, det mest optimale tidspunkt at søge arbejde, hvad du skal lægge vægt på, når du søger drømmejobbet, eller hvad dine generelle svagheder og styrker er den givne dag, uge eller måned.

Hvis du læser dit horoskop, kan det også udpensle, hvem du er, hvad du skal være opmærksom på eller en helt tredje essentiel ting, der kan hjælp dig i jobjagten – og måske endda også til jobsamtalen. Det kan være, det bliver beskrevet, at du i denne måned vil være ekstra heldig eller måske vil være ekstrem udadvendt – noget, som du kan udnytte i din situation. Om det så er rigtigt eller ren placebo-effekt, kan det være brugbar information og styrke dig, når du laver ansøgninger og går til jobsamtaler.

Din tolkning af dit horoskop

Det er altså meget forskelligt, hvordan folk tolker deres horoskop. Nogle tror måske ikke på det spirituelle, og at astrologien, herunder stjernernes placering, kan påvirke, hvad der foregår her på jorden.

Derimod kan det også være, at du er en af dem, der tror fuldt og fast på horoskopernes forudsigelser og på ingen måde er mistroisk som så mange andre og derfor glædeligt henter dit gratis horoskop for at se, hvad du har i vente.

Lige meget hvad er det er dog vigtigt at huske på, at informationerne ikke altid er skåret ud i pap, når det kommer til horoskoper, og det derfor nogle gange er op til dig selv at tolke horoskopernes forudsigelser.

Om du tror på mere mellem himmel og jord eller ej, kan det være en mulighed at udforske dit horoskop for at se, om der er nogle af disse oplysninger, som kan bruges under jobsøgningen – hvem ved, måske bliver du overrasket over resultatet!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *