Kom bedst i gang med din nye hjemmeside

Kom bedst i gang med din nye hjemmeside

Sidder du men en idé til den bedste hjemmeside? Har du en masse du gerne vil ud med, dele med verden? Måske har du en plan til at lave den bedste webshop, eller måske en hyggelig og informativ blog. Mulighederne er uendelige, og det eneste der er din begrænsning er dine evner og din pengepung.

Disse behøver dog ikke være nogen begrænsning man skal bekymre sig om, da det er blevet så nemt at lave hjemmeside i dag, at selv børn kan finde ud af det. Med fantastiske et fantastisk CMS som WordPress, kan alle og enhver lave hjemmesider, der ser ud som var de lavet af professionelle. Dette er takket være de mange skabeloner og temaer, man kan downloade ganske gratis, og så tilpasse efter behov.

Find det rigtige domænenavn

For at komme ordentligt i gang skal man først og fremmest bruge et domæne og et webhotel, så man har et sted at placere sin hjemmeside.

Når man vælger sit domænenavn, er det vigtigt at man sørger for at vælge det rigtige. Dette er meget nemmere sagt end gjort, da der er en række parametre, der skal opfyldes, for at få mest muligt ud det.

Først og fremmest skal domænenavnet være så kort og enkelt som muligt. Dette gør at man som bruger nemmere kan huske det og det er nemmere at skrive i søgefeltet. Derudover skal domænenavnet være relevant for det man vil have frem på ens side. Har man en blog om madlavning, skal dette helst fremgå af navnet, på en eller anden opfindsom måde. Jo mere kreativ man er, des bedre chance er der for, at man finder på noget, der senere vil kunne benyttes som brand for ens side.

Webhotellet har også betydning

Når man så har fundet på det bedste navn til ens side, så skal man bruge en server, hvor den kan placeres. Dette foregår via et webhotel.

Dem findes der virkelig mange af, og hvis man bare vælger det første, det bedste man finder, så kan man hurtigt risikere at blive taget ved næsen. Det er nemlig ikke alle, der går lige meget op i at give deres kunder den bedste service og det bedste produkt. For mange handler det mest om at få så mange kunder som muligt, selvom det går ud over kundeservicen, og de holder bare ikke så længe. Derfor kan man lige så godt gøre det ordentligt fra starten.

Vælg et webhotel med gode kundeanmeldelser, gode driftsstatistikker og hurtig svartid på fra kundeservice.

Så sidder du med en plan til den bedste hjemmeside i verden, så køb et domæne og plads på et webhotel allerede i dag. Mangler du stadig en smule information omkring alt dette, så er det muligt at læse mere her.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *