Brug internettet til at skaffe job

Brug internettet til at skaffe job

Mange der står uden job i længere tid begynder at miste fokus og troen på, at de kan finde et job. Men sådan behøver det ikke at være, da der faktisk er masser af arbejde derude, som der bare ikke er nogen, som ved eksisterer. Det skyldes, at du bliver nødt til at tilbyde dit arbejde, hvis du gerne vil have noget at lave. Her kan du lære meget af, hvordan f.eks. en bobestyrer advokat bruger internettet til deres fordel, så de kan skaffe kunder.

Det samme kan du gøre. Det gælder både, hvis du vil have et job, eller du bare gerne vil have nogle arbejdstimer. Her rådgiver vi ikke om, hvad du skal gøre, hvis du får dagpenge, for så skal du undersøge reglerne for at tage arbejde ved siden af.

Det er noget med supplerende dagpenge, men denne guide kan bruges af alle, som gerne vil have et job, eller som ikke har noget mod ikke at være på dagpenge. For rådene kan bruges til at skaffe et job i samme grad, som det kan bruges til at skaffe arbejde fra kunder.

 

Fortæl om hvad du kan

Vi er vant til, at vi ikke skal snakke om os selv hele tiden, og det er heller ikke, fordi vi siger, at du skal gå rundt til alle og gøre det. Men du bliver nødt til at fortælle kunder, hvad det er, at du er god til.

Hvis du f.eks. kigger på bobestyrer-advokat.dk, kan du se, hvordan de rådgiver om, hvad de kan finde ud af. På den måde ved besøgende, hvad de kan med det samme, og det gør, at de kan få flere kunder.

På samme måde kan du vise, at du har viden inden for dit felt ved at blogge, have en podcast eller optage videoer om det. Det er en perfekt løsning, hvis du gerne vil have kunder til at vide, hvad det er, som du kan.

Det er især godt at lave lange blogindlæg om, hvad du kan, så du er sikker på, at dine kunder begynder at lytte til dig. Selvom du tager imod kunder, så vil du også blive anset for værdifuld i din branche og langsomt vil flere begynde at hyre dig.

Hvis du fortsætter sådan, så ender du med, at virksomheder begynder at henvende sig til dig, fordi de gerne vil ansætte dig. Det giver dig en helt unik mulighed for, at du faktisk ender med at blive tilbudt et job, selvom det slet ikke var formålet for dig.

Det er den slags, som du slet ikke kan sætte en pris på. Det er på den måde, at en bobestyrer advokat kan få flere og flere kunder, og det er på den måde, at du kan få flere kunder og i sidste ende også få drømmejobbet.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *