Få styr på din erstatning

Få styr på din erstatning

Her på siden skriver vi af gode grunde mest om ansættelsesjura, fordi det har relevans for alle vores læsere. Men alligevel vil vi gerne snakke lidt om erstatning, hvis du oplever et trafikuheld, for det er noget, som kan ødelægge mange startup virksomheder.

Det skyldes, at du som startup ikke har ressourcer til at have en masse ansatte og ofte vil det være et kæmpe problem, hvis der sker noget med en af dem, som stiftet virksomheden. Det skyldes af åbenlyse årsager, at de ofte arbejder langt mere end de 37 timer om ugen som andre lønmodtagere.

Hvis der i det mindste sker et uheld er det vigtigt, at I ved, hvad I kan gøre ved det, så den ansatte eller stifteren i det mindste kan få kompensation.

Sådan skal du forholde dig til et trafikuheld

Hvert år får mange danskere piskesmæld, og det betyder ikke, at du ikke er i stand til at arbejde. Men det kan være svært at gøre det i lange perioder ad gangen, fordi du bare bliver nødt til at ligge og slappe af. For at du kan overleve, er det her en god idé, at du får den erstatning, som du har krav til.

Hvis du har oplevet et trafikuheld, vil vi anbefale dig, at du kigger nærmere på trafikuheld-erstatning.dk, hvor de har rigtig mange gode råd til, hvordan du skal forholde dig til det.

De kan også hjælpe dig med at få den erstatning, som du har krav på. Hvis det ikke er dig, som er skyld i ulykken, så kan du helt sikkert få erstatning, da en anden person har gjort, at du ikke kan arbejde i samme grad som tidligere.

Men der er også noget at gøre, selvom du var skyld i trafikuheldet.

Hvordan foregår det?

Det fungerer på den måde, at modpartens forsikringsselskab skal betale dig erstatning, selvom du var skylden i erstatning, hvis der er sket dig noget. Det skyldes, at man ifølge lovgivningen godt ved at den slags sker. Det er de færreste, som har lyst til at køre galt.

Men hvis du har handlet meget uansvarlig, kan du risikere, at du ikke får en erstatning eller at den bliver nedsat til 1/3. Det er yderst sjældent, at du slet ikke får nogen erstatning, men det sker f.eks., hvis du er spirituspåvirket. Det er blot endnu en grund til, at du ikke skal drikke for meget, når du kører bil.

Ikke fordi du behøver anden grund, end at det er farligt. Men det er rart at vide, hvor alvorlige konsekvenser det har, hvis du gør det.

Med det her in mente så håber vi ikke, at der sker dig noget, og at du kun får brug for ansættelsesjura eller selskabsjura.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *