Motiver dine ansatte og opnå profit

Motiver dine ansatte og opnå profit

For en virksomhed er det utrolig vigtigt, at medarbejdere er motiverede for at udføre arbejdet. Uden motivation er aktivitetsniveauet ofte faldende, hvilket medfører en ustabil virksomhed. Men frygt ej – for som chef, er der en række tiltag du kan gøre dig, for at motivere dine medarbejdere, til at udføre et godt og gennemført arbejde.

I denne artikel får du tre gode råd til, hvordan du bedst muligt kan motivere og forkæle dine medarbejdere, hvilket ligeledes vil smitte af på deres aktivitetsniveau og dermed skabe profit i virksomheden.

Hold personalefester og andre arrangementer

Selvom jobbets praktiske opgaver kommer i første række, skal der også være plads til sjov og sociale arrangementer på arbejdspladsen. Derudover er det også vigtigt at de ansatte kender hinanden indbyrdes, og dermed kommer godt ud af det med hinanden på jobbet. Til at booste det sociale på arbejdspladsen, kan du med fordel holde personalefester, eller invitere dine ansatte til andre  former for sociale arrangementer. Du kan for eksempel gøre en tradition ud af, at holde julefrokost, påskefrokost – eller måske en sjov sommerfest?

Bestil mad udefra

Klokken er 18 på en tirsdag aften, og dine medarbejdere knokler stadig derudaf. På mange arbejdspladser bruger man belønning til at motivere medarbejderne, hvilket du med fordel kan afprøve. Hvis dine medarbejdere ofte arbejder over, eller har sent fri fra jobbet, kan du bestille takeaway på firmaets regning. På denne måde, kan du vise, at du anderkender deres flid, samtidig med, at i sammen kan nyde et lækkert måltid. Hvis din virksomhed ligger i Horsens, kan du finde et stort udvalg af takeaway i Horsens ved at klikke her.

Du kan også invitere dine medarbejdere ud at spise ved fyraften – dette vil helt sikkert falde i god jord, og I kan samtidig få muligheden for at lære hinanden endnu bedre at kende.

Skab et godt og trygt arbejdsmiljø

Hvis du vil aktivere dine medarbejdere og skabe en bedre og mere succesfuld virksomhed, er nøglen til dette et godt og trygt arbejdsmiljø. Hvis dine medarbejdere nyder at være på arbejde, og har det godt med hinanden indbyrdes, viser undersøgelser at deres funktionalitet stiger. Derfor er dit job at anerkende dem, samt skabe et sundt arbejdsmiljø, som stimulerer medarbejderne, og på samme tid, giver dem udfordringer. Dette kan du blandt andet gøre, ved at følge ovenstående forslag, men også ved hjælp af andre måder. Her er det specielt vigtigt, at du lytter til deres individuelle behov. Saml dine medarbejdere til et hyggeligt eftermiddagsmøde, og spørg ind til, hvad de kunne tænke sig af arrangementer, og hvad et trygt arbejdsmiljø indebærer for dem. Måske har de et hav af gode forslag, som kan være med til at skabe en god arbejdsplads.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *