Find ud af hvordan du er anderledes end andre

Find ud af hvordan du er anderledes end andre

I vores nuværende kultur er det blevet en positiv ting at være anderledes, men alligevel opsøger vi hele tiden fællesskaber, hvor vi ligner hinanden, fordi det er en helt almindelig menneskelig måde at være på. Derfor kan det være svært at vide, hvordan vi skal adskille os fra alle de andre jobsøgere.

Derfor vil vi her give dig nogle hurtige idéer til, hvordan du kan øve dig i at tænke anderledes..

 

Glem andre

Det vigtigste er, at du i første omgang glemmer alt om, hvad andre tænker om dig, eller hvordan andre gerne vil definere dig. Du har sikkert igennem hele din skolegang og voksenliv fået at vide, at der var ting, du var god til, og der var ting, som du var dårlig til.

Dette er gift, hvis du skal finde ud af, hvordan du kan være anderledes end andre, for de vil altid definere dig ud fra noget, som giver mening for dem.

Start med at glemme alle andre for ellers får du ikke noget ud af disse råd.

 

Hvad er du god til?

Ja, det her er hele humlen. Du skal sætte dig ned og tænke over alle ting, som du selv synes, at du er god til. Ikke hvad andre synes, at du er god til.

I første omgang skal du ikke tænke over, hvad du er dårlig til, for vi vil gerne opbygge selvtillid – ikke nedbryde den.

 

Hvad vil jeg gerne være god til?

I stedet for at du siger, hvad du er dårlig til, skal du hellere skrive, hvad du gerne vil være bedre til. Det er underordnet, om du er dårlig til noget, som du alligevel ikke vil være god til.

Når du har en masse ting, som du gerne vil være god til, kan du begynde at arbejde med, hvordan du bliver bedre til det.

Med disse små øvelser får du opbygget dine kompetencer og tænkt over, hvordan du hele tiden kan blive dygtigere, og når du har gjort det længe, vil du være langt mere attraktiv end andre.

 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *