Har du startet en virksomhed op? Få styr på disse ting

Har du startet en virksomhed op? Få styr på disse ting

Der vil være mange projekter, udgifter og opgaver, som skal løses i forbindelse med, at du starter din egen virksomhed op. Det er ofte de store projekter, som vil fylde mest hos dig, fordi det er de tydelige rammer. Det vil være rammer som skriveborde, toiletter, kantine, teknik og mødelokaler. Det er også utrolig vigtige elementer og må derfor heller ikke glemmes. Dog vil der være nogle små ting, som også er vigtig at tage højde for. Det er små ting som printeren samt rengøring af kantine, toiletter og kontorområde.

Hav en printer med nok blækpatroner i

For at et kontorlandskab fungerer optimalt, vil en velfungerende printer være altafgørende. Den vil nemlig være et redskab, som dine medarbejdere dagligt vil gøre brug af. Det kan både være til møder, hvor der skal vises en graf eller til kundemøder, hvor der skal vises et fysisk budget. Måske er der vigtige kontrakter, som skal skrives under. Ligegyldigt hvad formålet er, går det ikke, hvis der ikke er blækpatroner nok i printeren. Det medfører nemlig til halve grafer, halve aftaler i kontrakten, som ikke ses og sløret tal i budgettet. Ingen af delene er optimalt. Sørg derfor altid for, at der ligger blækpatroner klar i printerrummet, hvis printeren pludselig mangler. Det skal ikke komme som en overraskelse. Anskaf dig et lager af billigt blæk, så du altid har nok stående på kontoret.

Ansæt en piccoline, som kan stå for rengøringen af diverse rum

Der er ingen grund til at bruge dine medarbejderes tid på at gøre rent, når deres kompetencer er foran computeren og til at skaffe resultater for virksomheden. Samtidig vil der være nogle rum, som bare skal gøres rent hver dag. Der vil være noget opvask, nogle varer, som skal handles og skraldespande, som skal tømmes. Ved at ansætte en piccoline, er der helt styr på disse ting, så du ikke behøves tænke mere over det. Piccolinen vil have fokus på at få gjort rent og handlet de varer, som skal være tilgængelige for dine medarbejdere. Piccolinen vil også kunne hjælpe med at servere kaffe eller andet, når der er møder. Så skal du ikke til at rende frem og tilbage fra mødet for at hente kaffe og vand. Det vil piccolinen komme med. Det er en effektiv måde at spare tid på, og så er det et job, som mange unge gerne vil have og på den måde tjene lidt lommepenge.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *