Husk at dyrke din hobby og sport, når du søger job

Husk at dyrke din hobby og sport, når du søger job

At være jobsøgende er utroligt drænende og kun for et fåtal særlig bekræftende og underholdende. Det er ofte en irriterende tid, hvor usikkerheden hele tiden banker en i hovedet.

For hvor lang tid rækker dagpengene, og skal du tage det her job eller vente? Har du overhovedet valgt rigtigt, da du valgte uddannelse. Alle spørgsmålene hober sig op i hovedet på dig.

Derfor er det vigtigt at holde fast i nogle gode og sunde rutiner. Det kunne være at gå til din sport eller benytte din hobby, når du har smidt nok ansøgninger for en dag.

Motivationen og ansøgningerne forbedres

Det er nemlig ikke kun rart at få hovedet lette og få snakket og tænkt på noget andet end jobansøgninger. Det gør paradoksalt nok dine jobansøgninger bedre.

Vi kender det fra opgaveskrivning, fra arbejde, fra forholdet, når vi lige får lidt tid til bare at stresse af fokusere på noget andet, så går det hele nok i sidste ende.

Du bliver ramt af overskud, som du ikke har haft de sidste par dage. Det er sjovt og sundt at dyrke motion. Du få udløst en masse endorfiner og brugt din krop på en hensigtsmæssig måde.

Og når du så kommer tilbage på jobcentret eller skrivebordet i lejligheden, er det ikke svært at mærke den fornyede energi, der strømmer igennem dig.

Den gør ikke kun noget godt for dit helbred i rent fysiologisk forstand, det er også din psyke, der har godt af et sundt og velfungerende helbred.

Derfor skal du huske at tage en slapper for den stress og jag, du oplever som jobsøgende.

Hav det rette udstyr i orden

Har du i din store fortvivlelse til jobmarkedet, dine færdigheder og måske til hele livet også fået hevet sporten ned i dit sorte hul, så spark dig ud derfra med det samme.

Selvom pengene nok er en smule knap, er det ved indkøb af solbriller, fodboldstøvler, ketchere osv., at du genfinder glæden til sporten.

Og som det allerede er sat på plads, så kommer denne glæde til sporten også med dig videre og ender både i ansøgningerne, men også i din daglige trivsel – det hele handler ikke om ansøgninger, selvom det virker sådan.

Så hvis du mangler sports- eller hobbymotivation, så kan du finde den frem ved et hurtigt indkøb.  Find solbriller til sport her og genfind dermed glæden til sporten. Så skal jobbet nok komme.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *