Bør du holde firmajulefrokost på din virksomhed?

Bør du holde firmajulefrokost på din virksomhed?

Kort sagt; ja. Det bør du så absolut.

Der er masser af gode grunde til, hvorfor du bør afholde sådan en firmajulefrokost og her kommer vi til at snakke om den mest essentielle af dem. Vi snakker også mere om, hvordan du kan finde til det rette firma, som kan stå for at afholde arrangementet for dig – så du som firmaejer kan koncentrere dig om andre ting i stedet for.

Læs mere om firmajulefrokoster her og hvorfor det er en god ide at bruge penge på sådan noget.

Skab en god stemning

Det er vigtigt, at man som firmaejer sørger for at skabe en god stemning på en arbejdsplads. En god stemning er nemlig essentiel for at undgå unødvendige intriger og andet drama, som gør det ubehageligt for arbejderne at opholde sit på arbejdspladsen.

Hvis dine arbejdere ikke synes at det er rart at opholde sig i firmaet, så vil de med stor sandsynlighed heller ikke være motiveret til at arbejde særlig hårdt. De vil føle, at det er ubehageligt at opholde sig i firmaet og i værste tilfælde, kan du ende med, at folk siger op, fordi stemningen bliver så dårlig.

Du kan i stedet for prøve at skabe en bedre stemning ved blandt andet at arrangere nogle julefrokoster og andre events af og til. Til sådanne arrangementer kan dine arbejdere få mulighed for at komme hinanden ved og danne relationer med hinanden – og det minimerer antallet af intriger, hvilket du vil kunne mærke på bundlinjen i firmaet.

Brug anmeldelserne til at finde det rette firma

Når du skal have fat i et firma, som kan arrangere din julefrokost eller andet slags event, så er det vigtigt at det er et kompetent et. Der er ikke noget værre at bruge sin penge på et dårligt firma, som ikke kan finde ud af at afholde en god lille firmafest.

Det er spild at penge ikke at kigge på nogle anmeldelser, før man laver en aftale med et bestemt firma. Hvis man blot tager sig lidt til at læse et par anmeldelser igennem, kan man nemlig undgå at vælge det forkerte firma, fordi man kan se at det har fået nogle rædselsfulde anmeldelser.

Vælg i stedet et firma som har fået nogle rigtig gode anmeldelser og som tilbyder deres service til en pris, som du kan overkomme. Vælg samtidig også gerne et firma som ligger ret tæt på dit eget firma. På den måde er der større sandsynlighed for, at de siger ja til opgaven.

En uforpligtende samtale

Det tager ingen skade lige at foretage et mindre telefonopkald og tage en snak med det firma, som man overvejer at hyre til at arrangere et arrangement på ens virksomhed. Det giver kun meget god mening, da du på den måde kan få en meget bedre ide om, hvordan dette firma klarer sagerne.

Spørg dem gerne nogle uddybende spørgsmål såsom hvor meget erfaring de har samt hvad prisen vil lande på. 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *