Kvinde, sådan gør du dit arbejds-outfit mere spændende

Kvinde, sådan gør du dit arbejds-outfit mere spændende

Et af de største problemer ved at være kvinde på et kontor er, at der altid er tøjkrise om morgenen. Hvad pokker skal man tage på?! Som kvinder vil vi helst gerne udstråle femininitet, men samtidig seriøsitet, og det rette outfit kan have betydning, hvor godt man føler sig tilpas.

Vi vil tages alvorligt og fremstå professionelt, men samtidig vil vi ikke klæde os som vores mandlige kollegaer. Her er nogle gode råd til, hvordan du kan gøre dit outfit til kontoret mere spændende, mens du samtidig sørger for at se godt ud og ikke føler dig utilpas i alt for poset tøj.

 

Køb et feminint jakkesæt

Jakkesæt er nok måske ikke lige det, du havde forventet at se på listen her, men der er faktisk en grund til at den er med. Der kommer flere og flere jakkesæt til kvinder, der har feminine former for øje, samt kommer i nogle feminine farver.

Du kan fx prøve dig af med et løstsiddende jakkesæt i en flot pastelfarve. Farven alene gør jakkesættet meget feminint, samtidig med at det udstråler professionalisme og seriøsitet.

Når du vælger at tage jakkesæt på på kontoret, er det dog vigtigt, at du prøver at style det lidt simpelt. Lad altså stiletterne stå derhjemme og prøv dig af med nogle flade sko. Du kan også med fordel have en simpel løstsiddende t-shirt på under jakken, så du ikke virker så formel. Det er en rigtig god måde at være feminin og professionel på på samme tid.

 

På med stiletterne!

Du kan sagtens tage et helt simpelt sæt tøj på som eksempelvis nogle almindelige jeans og en t-shirt, men så i stedet for gøre det lidt mere feminint og stiler ved at sætte det sammen med et par simple og flotte stiletter.

Og før du tænker, at stiletter til hele arbejdsdagen lyder ubehageligt og ukomfortabelt, så husk på, at du sidder på et kontor og nemt lige kan liste skoene af under bordet, når du alligevel sidder der. Samtidig kan du hurtigt hoppe tilbage i stiletterne, når du skal ned efter kaffe eller snakke med en kollega.

DressMe.dk har nogle rigtig flotte stiletter, der er behagelige og ser drøngodt ud sammen med et lidt mere simpelt outfit. Du kan se hele udvalget af stiletter her.

Priserne er rigtig fornuftige, og du kan gøre et godt køb til at gøre dit outfit til kontoret noget mere spændende.

 

Køb et pencil skirt

Pencil skirtet er det sikre valg til kontoret, og det går bare aldrig af mode. Det kan sammensættes med rigtig mange forskellige toppe, lige fra en simpel t-shirt til en fin silkeskjorte. Mulighederne er uendelige, og det er en rigtig god base for dit outfit til kontoret.

Pencil skirtet vil også gå rigtig godt sammen med de mange flotte stiletter fra DressMe.

 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *