Vælg tøj til jobsamtalen

Vælg tøj til jobsamtalen

Her på siden skriver vi tit om, hvor vigtigt det er, at du giver et godt førstehåndsindtryk, og derfor taler vi altid om fremtoning. Her spiller dit tøj altid ind, uanset om du er en mand eller kvinde.

Det er også grunden til, at vi blev så glade, da vi fandt ud af, at https://www.fashionforest.dk har samlet modetøj fra forskellige forretninger, så du kun behøver at lede et sted. På den måde bliver det langt lettere for dig at finde det helt rigtige tøj til din jobsamtale og også tøjet til selve jobbet. For du skal selvfølgelig ikke stoppe med at imponere din arbejdsplads, bare fordi du har fået jobbet.

 

Tøj til mænd

I gamle dage skulle du have jakkesæt på, men sandheden er, at der ikke er særlig mange danske arbejdspladser, hvor man har jakkesæt på. Derfor kan vi heller ikke anbefale, at du gør det, medmindre du ved, at det er noget, som man gør på arbejdspladsen. Hvis du skal søge job i en branche som bankverdenen, så er det helt sikkert en god idé at have jakkesæt på.

Det er ofte en god idé at kigge på sociale medier og du kan finde nogle billeder med, hvordan de ansatte ser ud på arbejdspladsen. Ellers kan du også altid kigge på firmaets hjemmeside, selvom det er de færreste arbejdspladser, som har billeder af de ansatte.

Generelt kan du godt vælge at have lidt pænere tøj på end de andre ansatte, da det giver et godt førstehåndsindtryk. Du kan også overveje at købe et ur, da det især passer godt, hvis du tager jakkesæt eller blot jeans og skjorte på.

Når du har fået jobbet, bør du fortsætte i nogenlunde samme stil, som da du gik til jobsamtalen, så det ikke bare virker til, at du havde flot tøj på for at få jobbet.

 

Tøj til kvinder

Kvinder har lidt flere muligheder end mænd. For du kan både vælge at have en nederdel eller bukser på. Det er også grunden til, at kvinder ofte bruger længere tid på at gøre sig klar, fordi de har meget mere, som de kan vælge imellem.

Det er svært for mænd at forstå, da de fleste mænd blot tager skjorte eller t-shirt på, og så er  de klar til livet. Sådan er det ikke for kvinder. De har en masse, som de kan vælge imellem. Igen vil vi anbefale, at du prøver at kigge på, hvad andre kvinder på arbejdspladsen har på.

Når det er sagt, er det dog i orden, at du gør mere ud af dig selv, for der er ikke noget galt med at vise, at man går op i at have pænt tøj på.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *