Øg dine muligheder for at få et job

Øg dine muligheder for at få et job

Som arbejdsløs er det hårdt at gå og vente på at få tilbudt et job. Du skriver et hav af jobansøgninger, og du sætter dine forventninger højt, når du er til en jobsamtale, men det betyder desværre ikke, at jobbet er dit.

Der er stor konkurrence om de få jobs, der er at få, og derfor er det vigtigt, at du er så attraktiv som overhovedet muligt for din potentielle arbejdsgiver.

En rigtig god måde at skille sig ud på er ved at vise, at man er handlekraftig og brænder for sit felt. Det vil arbejdsgiver bide mærke i, og du vil have en større chance for, at det fede job bliver dit.

Med internettet er det blevet muligt at gøre sig selv mere attraktiv og skabe fokus om sit felt ved at blogge eller skrive artikler til hjemmesider, der handler om dit fag. Fordi så få i dag bruger det på denne måde, vil det ikke være umuligt for dig at få udgivet nogle artikler på forskellige hjemmesider.


Det kræver, at du lægger noget arbejde i det her og nu, men på den lange bane kan det være med til at distancere dig fra den øvrige jobsøgende masse. Så giv det et forsøg, og spring forrest i jobkøen!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *