Søg advokatbistand når du køber bolig

Søg advokatbistand når du køber bolig

Når beslutningen om at købe en ny bolig er taget begynder det virkelige arbejde. Der er mange faktorer, som man skal tage med i sine overvejelser. Det kan faktisk betale sig at have en boligadvokat med på råd, under næsten hele processen. Boligadvokaten er i modsætning til ejendomsmægleren på din side. Der kan ikke herske tvivl om at ejendomsmægleren er sælgers mand, da han lever af at sælge boliger. Det betyder dog ikke at han er ude på at narre dig, men man kan aldrig vide. Så derfor bør du aldrig give dig i kast med et boligkøb, uden at have en boligadvokat på din side.

Hvor kan en advokat hjælpe mig?

Boligadvokaten kan hjælpe dig med en række punkter som er afgørende for købet. Han kan blandt andet hjælpe dig med købsaftalen. Købsaftalen er det sidste punkt i processen. Det kan være en god ide at få en professionel til at gennemgå alfales, så du kan være sikker på, at du ikke står i en skidt situation. Desuden kan du være sikker på, at der ikke kommer juridiske problemer efterfølgende, for din advokat har sagt god for købet.

Når det kommer til tilstandsrapport og energimærkning kan boligadvokaten også være behjælpelig. Hvis man aldrig har beskæftiget sig med den slags, kan det være ualmindeligt forvirrende, så advokatbistand kan være en uvurderlig hjælp.

Underligger boligen nogen tinglyste forhold, kan din advokat oplyse dig om disse, og hvad de kommer til at betyde for dig som boligejer.

Boligadvokaten kan hjælpe dig med at få styr på hvad dine pligter og rettigheder er som køber. Det er f.eks. køber pligt at stå for tinglysningen af ejerskiftet, mens det er sælgers pligt at få lavet en købsaftale.

 

Nogle ting skal du dog klare selv

Det er ikke alle tingene som en advokat an hjælpe dig med. Du skal selv stå for alt det indledende så som kontakt til sælger, indledende aftaler med banken, samt forsikringsselskabet.

Der er mange advokater i Danmark der yder bistand til boligkøb, men herfra vil vi anbefale at man tager et kig på boligadvokater her. De har mange års erfaring med at hjælpe danskere med at komme trygt og sikkert igennem boligkøb. De kan med garanti også hjælp, hvis du står og overvejer et boligkøb. Så tag endelig kontakt og hør hvad Hviid Boligadvokater kan gøre for dig.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *