3 gode råd til at søge job med baby

3 gode råd til at søge job med baby

De fleste, der går på barsel, går selvfølgelig på barsel fra et job, og her vender du selvfølgelig bare tilbage til det job, som du startede med. Men faktisk er der også mange, som efter barsel skal finde et job eller måske vil du gerne skifte job.I denne guide kommer vi blandt andet ind på, hvordan man finder nyt job, når baby vil ikke sove. For alle fortjener at få deres drømmejob.

 

1. Få din ægtefælle til at tage over

Der er ingen tvivl om, at barsel ofte er kvinden, da manden ikke har særlig lang barsel. Det betyder også, at han hurtigt har noget at vende tilbage til, men selvfølgelig kan ægtemanden også bruge denne guide.

For vores første råd er, at ægtefællen giver dig tid til at søge job hver dag. For det er muligt, at man er hjemme med sin baby hele dagen, når man er på barsel. Det er dog ikke ensbetydende med, at man har tid til at lave en ansøgning, da der hele tiden er noget at lave.

Her er det også vigtigt, at ægtefæller giver hinanden tid til at sove, for det er svært at søge et job, hvis du sidder og er træt. Lad derfor manden tage over.

 

2. Baby vil ikke sove

Hvis I har et barn, der ikke vil sove, så kan det have alvorlige konsekvenser for forældrene. Ofte kan det føles som om, at hele ens liv kører af sporet, selvom man selvfølgelig elsker barnet. Dette er en helt naturlig tanke at få for alle (særligt nye) forældre.

Problemet er, at når barnet ikke sover, så sover forældrene heller ikke, for et barn skal bruge sine forældre. Når forældrene ikke sover, så bliver I sure på hinanden, og I ender med at glide længere væk fra hinanden.

Her er det en god idé, at I skiftes til at tage barnet, for selvom den ene part går på barsel, så skal personen gøre sig klar til at vende tilbage på jobmarkedet. Det skulle gerne være med et nyt job på hånden.

Der findes heldigvis opfindelser, som netop er lavet ud fra tanken om at baby vil ikke sove. Hvis I i jeres familie har en baby der ikke vil sove, kan I læse mere om det her.

 

3. Søg job på et fast tidspunkt

Efter en lang dag med børnepasning har man ikke lyst til andet end bare at slappe af. Det er helt forståeligt, og det er grunden til, at det er en god idé med nogle faste rammer, så I får styr på de ting.

Som vi nævnte i råd 1, så er det vigtigt, at ægtefællen tager over, og her er det optimalt, hvis det er kombineret med et tidspunkt, hvor man sætter tid af til at søge job.

Med disse råd skal du nok finde dit drømmejob.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *