Undgå stress, når du søger job

Undgå stress, når du søger job

Mange tror fejlagtigt, at det er hyggeligt at søge job, da man jo bare skal hygge rundt og søge et par stillinger om ugen. Men det er psykisk hårdt at søge job, og hvis man ikke sørger for at give sig selv tid, så kan man ende med at gå ned med stress, selvom man ikke har et job. Her får du nogle redskaber til, hvordan du kan komme igennem jobansøgningen uden at få stress. Bl.a. kan du investere i en yogamåtte.

 

Alle råd er baseret på, at det skal være noget relativt billigt, da vi er klar over, at du ikke lige har råd til at rejse til Australien, da du netop ikke har noget job endnu. Alle løsninger kan bruges af alle fra dagpengemodtagere til bistandsklienter.

 

Dyrk en masse motion

Du kommer ikke udenom motion, hvis du vil undgå stress. Flere undersøgelser viser, at motion er sundt for os, så vi ikke ender med kun at sidde derhjemme og ikke lave noget.

Det er vigtigt for mennesker at komme ud og bevæge sig. I dag er der ingen undskyldning, da der er så mange forskellige motionsformer, som du kan dyrke. Flere af dem koster ikke engang det store.

Du kan dyrke yoga, og du kan starte med at købe en yogamåtte.  Når du har købt den, kan du gå på Youtube og dyrke yoga gennem mange af de videoer, som der er derinde. Her lærer du at dyrke yoga.

Det er muligt, at det ikke er lige så godt som et yogacenter, men det er da en start, og det kræver ikke andet end internetforbindelse, en computer og en yogamåtte.

Hvis du mangler en yogamåtte, kan du finde en her.

Ellers kan du altid finde en anden motionsform, som du bedre kan lide, eksempelvis løb eller gå i fitnesscenter. Det sidste er dog lidt dyrere end at bruge naturen omkring dig.

 

Meditation og mindfullness

Der findes flere forskellige former for meditation, og uanset hvilken en af dem som du dyrker, så skal den helt sikkert nok virke for dig.

I sidste ende handler det om, at du giver din hjerne mulighed for at afstresse. For ikke at gøre det dyrt for dig selv, vil jeg starte med at se nogle af de mange gratis introduktionsvideoer til meditation, som du finder på internettet.

Ellers kan du også tjekke, om der findes noget meditation i dit nærområde, da det oftest ikke er særlig dyrt. Hvis du er tilmeldt et træningscenter vil de også have denne mulighed på et af deres mange hold.

Hvis du prøver meditation og at bevæge dig, så skal det hele nok gå. Så er du glad og frisk, mens du søger job.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *