Bliv gladere på jobbet

Bliv gladere på jobbet

Det er langtfra alle danskere, der er glade, når de skal på arbejde om morgenen. Selvfølgelig kan man ikke forvente at føle lykke, når vækkeuret ringer, men hvis arbejdet først er en byrde, kan det suge meget livsglæde ud af én.

 

Visualiser et bedre arbejdsliv

Man må ikke undervurdere styrken af ens psyke. Derfor er det også muligt at visualisere dig til et bedre arbejdsliv, og det behøver ikke være svært. Der er mange måder at få en mere positiv psyke, men vi vil gerne dele den, der efter vores mening er både nemmest og bedst.

Når din arbejdsdag er over, skal du skrive 3 gode ting ned, der er sket i løbet af dagen. Det er lige meget, hvor stort eller småt det er, hvis bare det er positivt. Det skaber en mere positiv holdning til jobbet og bliver en selvforstærkende effekt i længden.

 

Håndter den trælse kollega

For mange er det én enkelt træls kollega, der kan ødelægge arbejdsglæden. Hvis du oplever, at der er én enkelt person på jobbet, der suger arbejdsglæden ud af dig, så tag konfrontationen med dem.

Det er vigtigt at konfrontationen sker på en værdig måde. Ideelt set bliver du enig med dem om, at I skal have professionelt forhold til dem, men ellers holde en høflig distance.

 

Vælg et nyt job

Hvis jobbet er blevet forfærdeligt, så kan det være nødvendigt at finde et nyt job. En frisk start kan gøre underværker for din psyke og give dig overskud til at få arbejdsglæden igen. Det vigtigste er bare, at du selv er afklaret med, hvorfor du skifter job – gør du det fordi du selv er kørt træt i faget, eller er det arbejdspladsen, der har dræbt din arbejdsglæde?

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *