Få advokatbistand, når du skaber dit eget job

Få advokatbistand, når du skaber dit eget job

Har du svært ved at finde drømmejobbet på arbejdsmarkedet? Eller er det svært for dig at blive set blandt de mange andre jobsøgende og dermed kaldt til samtale? Det er rigtig hårdt at være jobsøgende, og derfor vælger flere i dag at gå efter deres egen drøm og starte deres eget firma og dermed skabe sit eget job.

 

Der er rigtig meget, du bør tænke igennem, før du vælger at springe ud som selvstændig og drive din egen forretning. Naturligvis kræver det, at du har en god idé og har undersøgt konkurrencen på området.

 

Sæt dit personlige præg

Et af de bedste råd er at prøve at sætte sit eget præg på den branche, man bevæger sig ind på. Hvis du f.eks. gerne vil starte en kaffebar, så er det en god idé at tilføje dit eget særlige twist på konceptet, så det ikke bare bliver endnu et sted at hente sin cafe latte om morgenen.

Tænk ud af boksen og prøv at forestille dig, at du er i dine kunders sted – hvad ville få dig til at vælge en kaffebar over for en anden? Og hvad ville du som kunde sætte pris på og lægge mærke til, når du trådte ind i kaffebaren og skulle bedømme din oplevelse?

Alle selvstændige og iværksættere vil rigtig gerne give deres kunder den bedste oplevelse, men det kræver, at du har et stærkt koncept, der skiller sig ud fra alle de andre, du konkurrerer imod. Det kan være, at du får designet dine egne kopper, har en helt særlig kaffedrik, som er unik for din kaffebar, eller noget helt tredje.

 

Succes på de sociale medier

Måske er du drøngod med sociale medier og får skabt en masse opmærksomhed på din forretning den vej igennem. Der er ikke grænser for, hvor mange muligheder der er, du skal bare følge din mavefornemmelse og gøre din virksomhed til din egen og til en, der skiller sig ud.

Der er dog rigtig mange praktiske ting, du også skal have styr på, inden du slår dørene op til din nye virksomhed og har skabt dit eget job. Du skal først have stiftet din virksomhed, og her skal du vælge imellem de forskellige selskabstyper, der findes i Danmark.

 

Stift dit eget selskab

De fleste vil vælge et Anpartsselskab, som du kender som et ApS, men i dag er der også mulighed for at stifte et Iværksætterselskab, IVS, som lidt er ApS’ets lillebror. Her kræves ikke en ligeså stor kapital ved stiftelse – IVS kræver kun 1 kr. mod ApS’ets 50.000 kr. ved stiftelsen.

Til stiftelsen får du brug for advokatbistand – du kan benytte vejle-advokat.dk som er en dygtig advokat i Vejle, der har styr på virksomhedsstifelse og som kan hjælpe dig videre med alt det praktisk. Hviid Advokater har faste og simple priser, som du lynhurtigt kan gennemskue, og så har de mange års erfaring på området.

 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *