Flere unge bliver en del af eSport

Flere unge bliver en del af eSport

De mange timer som unge bruger på at spille computerspil, er blevet til en god investering for flere unge. eSport, som det kaldes, er blevet mere populært end nogensinde, og det øger mængden af penge inden for denne sport. Det har medført at antallet af professionelle eSport spillere, er vokset med hastig kraft i løbet af de seneste år. De unge er gået fra at sidde i deres mørke værelser med avancerede og bedste gamer headset på, til at spille computer foran flere tusinde tilskuere og være idoler for andre unge.

Dette er senest blevet bekræftet af investeringer fra danske rigmænd som Lars Seier Christensen og Tommy Ahlers, der henholdsvis har investeret i Tricked Esport og Astralis, som har spillet Counter-Strike Global til fælles. Dermed er eSport på vej til at blive en mere og mere kommerciel sport, som flere rigmænd har fået interesse for.

Den eksplosive vækst i omsætningen viser en sportsgren med uanede muligheder. Det bliver min hovedopgave at hjælpe Tricked Esport med at sikre indtægter fra merchandise, billetter til forskellige arrangementer, sponsorater, reklamer og medierettigheder, og gøre klubben til en god forretning, så vi kan skabe en professionel fremtid for de dygtigste atleter, udtaler Lars Seier Christensen.

Derudover er fodboldklubber også med i den rivende udvikling, som senest bliver bekræftet af den danske fodboldklub Odense Boldklub, der har skrevet kontrakt med Lasse Bækkelund, som er Danmarks fjerde bedste FIFA-spiller.

Denne trend bliver også anerkendt af flere uddannelsesinstitutioner, som decideret undervisning med fokus på at blive bedre til at spille FIFA eller Counter-Strike Global. Det vækker stor glæde blandt danske forældre, som håber på en lys fremtid for deres børn eftersom de har lagt mange timer i at spille. Der forventes i 2016 en samlet omsætning på 500 millioner dollars i eSport.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *