Livet efter end uddannelse 2019

Livet efter end uddannelse 2019

Du er ved at blive færdig med din uddannelse, og du er klar tril at få et fuldtidsjob, med en fuldtidsløn, som giver dig en større økonomisk frihed, som man ikke har været vant til at alle de år man har studeret. Her får du nemlig tips til, hvordan du kan gøre din ansøgning og dit CV endnu bedre. Du får også tips til, hvilke kurser du kan tage, så du ikke skal gå hjemme efter endt uddannelse, men at du kan blive klogere, mens du venter på drømmejobbet

Herunder kan du læse, hvilke skabeloner du skal lave dine ansøgninger ud fra, og hvordan du opgradere dine digitale evner, efter du har endt din uddannelse.

Forberedelserne

Hvis du skal være klar til dit første job, så er der vigtigt, at du får skrevet en ansøgning og et CV, som din nye arbejdsgiver ikke kan undgå at ligge mærke til.

Du kan starte med at downloade en skabelonpakke, som har en skabelon til både din ansøgning og dit CV. På den måde kommer der en rød tråd mellem din ansøgning og dit cv grafisk. Det vil gøre indtryk på modtager, som i dette tilfælde er din kommende arbejdsgiver. Skabelonen giver også en god struktur, som du kan arbejde ud fra. I de fleste skabeloner er ansøgning opbygget med en motivationsdel, og med en del som beskriver, hvad du tidligere har arbejdet med, der retfærdiggør, at du søger netop dette job. Du kan finde mange forskellige gratis skabeloner, hvis du søger på Google, som sagtens kan bruges. Hvis du vil have en skabelon, som virkelig står ud og er grafisk rigtig flot, så kan man give 50-100 kr. for virkelig at få en flot skabelon, som giver værdi for pengene.

 Når du skal udarbejde dit CV, så er det vigtigt at skrive din erfaringer. Det kan have arbejdet mange steder med mange forskellige opgaver, så derfor er det vigtig, at du kun skriver de tre mest relevante jobs på dit CV. Det kan være en svær proces i sig selv. Dertil skal der gerne stå hvad din uddannelsesbaggrund og din kontaktinformationer er, så den kommende arbejdsgiver kan kontakte dig, hvis de synes du er en profil der passer til jobbet.

Digital marketing

Når du er færdiguddannet, og du skal til at søge job, så kan du med fordel tage et kursus, mens du får søgt jobs. En af disse kurser du kan tage, er Google Succes Center Kursusforløb, som hedder Digital Koordinator. Kursus giver dig erfaring inden for digital markedsføring og e-handel. Under kursuset skal du igennem tre ugers kursus hos Google succes center, hvor du ved siden af kurset også skal få læst op på tre online tests for at bestå tre certifikater, som kan tages på Google Academy. Efter de tre uger får du et bevis på at du digitalt koordinator, samt et certifikat på at du kan digital markedsføring på basisniveau, dertil får du et certifikat på, at du arbejde med Google Analytics, og er øvet i Google Analytics. Google Analytics er Googles analyse værktøj, som måler trafikken på en hjemmeside.

ERP-system

Når du skal blive klar til at finde det job som, er det rigtige for dig så er det vigtigt, at du gør dig så attraktiv som muligt, ved at have så mange egenskaber og kompetencer som muligt. Derfor er det en god ide at dygtiggøre sig inden for forskellige områder. Her er det godt at kunne arbejde med et ERP- system. Da et ERP-system giver et overblik og en indsigt i de forskellige afdelinger af virksomheden.  

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *