Tre gode karrieremuligheder med jobgaranti

Tre gode karrieremuligheder med jobgaranti

Hvis du går og overvejer fremtidens muligheder, vil du sikkert også gerne vælge en retning, hvor der er gode jobmuligheder, når du har færdiggjort uddannelsen. Det skal selvfølgelig ikke være det eneste parameter for din beslutning, men det er helt naturligt, at det spiller ind i dine overvejelser, hvor du har mulighed for at skabe en karriere.

Først og fremmest er det relevant at kigge på, hvordan udviklingen går. Der findes mange statistikker om, hvor de forskellige jobs er givet, og det er derfor muligt at følge med i tendenserne. Du kan selvfølgelig aldrig være helt sikker på, at tendenserne fortsætter, men eksperternes ord plejer, sammen med statistik, at holde nogenlunde stik. Her får du tre brancher, hvor der formentlig er gode jobmuligheder i fremtiden.

 

Boligadvokat

Flere og flere danskere sælger og køber boliger hvert år, og det stiller selvfølgelig også større krav til de professionelle, som hjælper de involverede parter med sagerne. Her er en boligadvokat en vigtig brik, fordi han varetager interesserne for den ene part. Der kommer flere og flere boligadvokater, som først har læst den almene jurauddannelse og senere har specialiseret sig i boligområdet.

Boligadvokaten hjælper med rådgiven, når man er i tvivl om juridiske ting, og der er også gode muligheder for at få hjælp til en masse praktisk. Det gælder blandt andet papirarbejde, som mange ikke bryder sig om at rode med. Det er også muligt at få boligadvokaten til at hjælpe i forhandlingssituationer, hvor man måske føler sig en smule på bar bund.

Leder du efter en dygtig og erfaren boligadvokat i Århus, så klik her.

 

Sociale medier

Det er nok en overraskelse for de færreste, at sociale medier vinder en større og større plads i de flestes bevidsthed. Det gælder både, når man kigger i det private og hos virksomheder, og flere og flere bliver uddannet indenfor denne branche. Der findes mange forskellige jobs i relation til SoMe, men de fleste jobs handler enten om strategi, kampagneplanlægning eller selve udførelsen.

Hvis man vil arbejde med strategien omkring sociale medier, vil man typisk være uddannet inden for kommunikation, hvor man så vil være i stand til at udarbejde strategier for virksomheder om, hvorfor de skal gøre, som de gør. Vil man lave kampagneplanlægning eller udførelse, vil man typisk arbejde med selve indholdet, og man vil skulle være skarp til at producere indhold til de rette medier.

 

BI

Business Intelligence er også et marked, som bliver større og større, og jobmulighederne det samme. Egentlig handler det om at udnytte data bedst muligt, så virksomheden styrker bundlinjen. Der findes mange typer jobs indenfor BI. Det kan fx være dataanalytiker eller dataindsamler, som typisk er populært.

 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *