"Vi kigger efter sultne talenter, som har drive"

"Vi kigger efter sultne talenter, som har drive"

Der vil altid være forskel på, hvilke kriterier der lægges vægt på i en jobsamtale. Kriterierne afhænger gerne af, hvilken branche der er tale om. Det er klart at tonen i en samtale omkring en stilling som tømrelærling, er anderledes end en samtale omkring et job som konsulent på et kontor.
Made4men.dk er en side, hvor det er muligt at købe accessoires til mænd.
Hvis man spørger den ansvarlige for Made4men.dk, om hvilke kriterier han lægger vægt på i en jobsamtale situation, er det områder som selvfølgelig er relevante for at kunne varetage en stilling som eventuel websupporter for hjemmesiden.

Chris Kleis Rasmussen:

“”Vi kigger efter unge og sultne talenter, som har et drive og et gå-på-mod som ingen andre. Oven på dit massive drive, søger vi en person med flair og følelse for IT.

Din tidligere erfaring er ikke det afgørende faktum for os, vi søger dig som vil fremad i verden sammen med vores unge og passioneret team!””

 

Det er altså vigtigt for den jobsøgende, at udvise gejst og gå-på mod, hvis en samtale med Claus Kleis Rasmussen, skal ende med et job til den søgende. Noget interessant som Claus siger er blandt andet, at tidligere erfaring ikke er et afgørende faktum, for en ansættelse hos ham. Der er altså ikke grund til at blive slået ud, hvis man ikke har nogen erfaring fra tidligere jobs eller studier – i hvert fald i mange tilfælde.

 

Gode råd og tricks

Claus Kleis Rasmussen er en engageret ung fyr, som helt sikkert lægger vægt på ”drive” og ønsket om at komme frem i verden. Dette viser han blandt andet ved, at komme med gode råd og tricks til, hvordan man skal gebærde sig med digital markedsføring, webshop udvikling og optimering på søgemaskinerne. Det sker på hans nyheds website, som han arbejder med ved siden af sine primære jobstillinger.

 

 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *